fbpx

За Ryck

Моторните лодки RYCK са наистина впечатляващи и универсални със своя суперхидродинамичен дизайн на корпуса. Този особен дизайн им позволява да се движат бързо и ефективно през водата, като предлагат отлична управляемост и стабилност дори при по-висока скорост. Независимо дали става въпрос за спортни излети, риболовни приключения или разходки по водата със семейството и приятелите. Тази лодка предлага вълнуващо и комфортно изживяване.
 

Модерният и стилен външен вид на лодките им прави впечатление още от първия поглед. Те се отличават с елегантни и изчистени линии, които ги превръщат в истински бижута на водата. Вниманието към детайлите и висококачествените материали, използвани при изграждането им, гарантират, че лодките им не само изглеждат великолепно, но и са издръжливи и надеждни.

Важно е да се спомене, че лодките не само са естетически привлекателни, но и са проектирани с фокус върху безопасността и управлението. Техният дизайн осигурява стабилност и баланс при плаване, като предоставя изключително отзивчиво и лесно управление. Това прави лодките им идеални за начинаещи, които търсят комфорт и сигурност при управлението на своята моторна лодка.

RYCK е част от HanseYachts AG, водеща компания в производството на яхти. HanseYachts AG притежава голям опит и експертиза в индустрията на яхтите, а техните лодки са известни с високото си качество и немско инженерство. Със съчетанието от иновативен дизайн, високи стандарти на производство и страст към морето, RYCK и HanseYachts AG предлагат на своите клиенти незабравимо и изключително яхтено изживяване.

Булстар е главен представител на компанията в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Още от Ryck

Ryck

Избрани модели

RYCK 280 е моторна лодка, дълга 9.16 метра и побира до 8 човека. Стилна и бърза.

Translate »