Слип и паркинг

Фирмата ни е собственик на паркинг за зимно складиране на вашата лодка или яхта.
Разположен на площ от 12 декара в непосредствена близост до морето.

Разполагаме със слип за пускане, хелинг както и с единственият в България 150-тонен морски кран, специализиран тип Marine Travellift- специална повдигаща машина, която се адаптира към структурата на лодката и може да постигне 360-градусови завои и да работи диагонално, гарантираща максимална сигурност и безопасност за лодките.

Също така разполагаме и с хидравличен 50-тонен кран и всички останали необходими специализирани машини. Стойки, укрепващи елементи и т.н. се предоставят от нас.

Паркинг на суша за лодки и яхти

Marine Travellift е специална повдигаща машина, която се адаптира към структурата на лодката и може да постигне 360-градусови завои и да работи диагонално, гарантираща максимална сигурност и безопасност за лодките.

Също така разполагаме и с хидравличен 50-тонен кран и всички останали необходими специализирани машини. Стойки, укрепващи елементи и т.н. се предоставят от нас.

Паркингът е охраняван, с контролиран достъп и 24-часов видео-контрол.

Ние имаме нужният опит и специализирано оборудване, за да извадим и пуснем обратно в морето вашата моторна лодка, ветроходна яхта, кораб за разходки, работни плавателни съдове или риболовен кораб.

Предлагаме комплексна услуга за зимно складиране. В зависимост от предпочитанията Ви можем само да изкараме лодката на брега, само за зимно складиране  или  да я подготвим за зимният период и след това за пускане обратно във водата. А ако лодката ви има нужда от поддръжка, ние ще се погрижим. Без значение дали имате нужда от подводно боядисване, измиване или ремонт по лодката или двигателя.

По време на престоят Ви при нас получавате код за достъп. Така че, ако не желаете да ползвате допълнителни услуги от нас е разрешено да извършвате нужните ремонти и подготовка сами или от външен сервиз. 

Всякакви дейности извън светлата част на денонощието са забранени.

Харесайте официалната ни Facebook страница Bulstar Boat Yard, за да получавате актуална информация и снимки.

Translate »
Scroll to Top