За нас

Фирмата Булстар Аутдор ООД е създадена през 2006 година.

Първоначално започнахме като вносител на лодки втора употреба от САЩ и Европа. Постепенно услугите и продуктите, които предлагаме се разшириха като започнаха да включват както нови лодки, така и аксесоари и резервни части за тях. Разширихме предлаганият от нас асортимент, който вече включваше и кемпери, каравани и аксесоари за тях.

През 2009 открихме нашата нова съвременна база. Тя се намира на главният път Бургас-Созопол в близост до село Атия. Базата е 6000 кв метра обща площ, от които 600 квадрата търговски площи, сервиз и складове

Магазин Булстар

През 2009 открихме нашата нова съвременна база. Тя се намира на главният път Бургас-Созопол в близост до село Атия. Базата е 6000 кв метра обща площ, от които 600 квадрата търговски площи, сервиз и складове

Слип и паркинг

През 2015 открихме център за зимно складиране и слип за лодки, намиращ се в непосрествена близост до главната ни база. С площ 12000 кв м и цялото необходимо оборудване и първият 200 тонен специализиран кран за вадене на лодки от водата.

Днес

15 години по-късно ние сме горди да сме официален вносител на много световноизвестни производители в морския бранш. Брандовете, които преставляваме покриват почти всички видове продукти, които може да са нужни за Вашата лодка или яхта. Освен двигатели, резервни части и аксесоари за тях, ние сме представители на ширкоа гама моторни и ветроходни яхти.

Нашата цел е да предлагаме всичко за вашата лодка, яхта или каравана.

Като дистрибутори ние разполагаме с доверена дилърска мрежа в цяла България, състояща се от оторизирани сервизи, физически и онлайн места за продажба.

Нашите продукти

Предлагаме широка гама от продукти, които включват извънбордови и бордови двигатели, електрически двигатели, ветроходни яхти, моторни лодки, луксозни моторни яхти, пълна гама от резервни части, помпи, морски бои, морски акумулатори и електрически компоненти и навигации. Ние сме единствените представители в България на световно известни марки като Mercury, Quicksilver, Bayliner и много други. Предлагаме комплексно обслужване за вашата яхта, моторна лодка или двигател, както и зимно складиране на нашият паркинг и слип за вадене на лодки и яхти от морето.

В наличност имаме над 50 000 артикула и над 160 000 продукта, които могат да се доставят при поръчка. Булстар разполага с най- голямата наличност на резервни части в България. Предлагаме гаранционен и следгаранционен сервиз на Меркури, специализирани транспортни услуги за морския бизнес, както и морски застраховки.

Нашата База

Translate »
Scroll to Top