fbpx

За Hanse Yachts

Добре дошли в Hanse Yachts – законодателят на модата в света на ветроходните яхти. Благодарение на компанията, вашата свобода във водата придобива изцяло ново качество, което няма да забравите лесно: изключително удобно управление с впечатляваща динамика на плаване. Десетилетия опит. Сложни иновации. И страст към ветроходството, която расте всеки ден.

HanseYachts AG е вторият по големина производител на ветроходни яхти в света по отношение на броя на серийно произвежданите яхти, построени годишно. Компанията е сред първите десет производители на катамарани и моторни лодки в света. Повече от 80% от продадените яхти се изнасят. Разполага с една от най-модерните и разнообразни гама яхти за отдих на пазара, включваща над 40 различни модела.

За много моряци и фенове на моторните яхти, закупуването на собствена лодка е сбъдването на мечтата на цял живот. HanseYachts AG позволява на клиентите да избират от почти безкрайна гама от опции, докато конфигурират единствената по рода си яхта на своите мечти. Общото за всички наши ветроходни и моторни яхти е техният безпогрешен дизайн и непоколебимият знак за качество „Произведено в Германия“.

Булстар е главен представител на Hanse Yachts в България, а официалният им сайт вижте тук.

Още от Hanse yachts

Hanse

Избрани модели

HANSE 418  е ветроходна яхта дълга 12.40 метра. Разполага със спални, кухня и баня. Hanse 418 е  перфектната луксозна яхта за вашето пътуване.

Translate »