fbpx

За Mercury Mercruiser

Mercury MerCruiser е водеща продуктова гама от бордови двигатели, предлагана от Brunswick Corporation. Една от водещите компании в индустрията на морските агрегати.

През 1961 г., компанията представя линията на бордово задвижване MerCruiser на изложението в Чикаго. С времето MerCruiser става предпочитан избор за много рибари и лодки, като притежава около 80% от световния пазар на бордови двигатели.

През годините Mercury MerCruiser се гордее с факта, че всеки един от техните двигатели е проектиран, изграден и тестван. Всичко това с цел предоставяне на най-високата надеждност в класа си. Те се стремят да осигурят лесна поддръжка и истинско спокойствие на водата за своите клиенти.

Mercury MerCruiser предлага разнообразие от двигатели с кормилно задвижване, вътрешни двигатели и бордови двигатели, всеки от които е проектиран да предостави най-доброто възможно изживяване, надежност и безопасност. Без значение дали става въпрос за спортни, риболовни лодки или луксозни яхти, Mercury MerCruiser има подходящо решение за всяка нужда и предлага високо качество на продуктите си.

Булстар Аутдор е дистрибутор на марката както и на всички други марки морски агрегати на Brunswick. Предлагаме нови двигатели и широка гама от резервни части и аксесоари. Дилърската ни мрежа от сервизи се състои от фирми, преминали обучение за поддръжка и сервиз на пълната гама двигатели предлагани от MerCruiser.

 Булстар е главен представител на бордови двигатели Mercury Mercruiser в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Още от MERCURY

Mercury извънбордови двигатели
Translate »