fbpx

За Mercury Mercruiser

Mercury MerCruiser e продуктовата гама бордови двигатели, част от подразделението на Brunswick за морски агрегати.

Компанията представи линията на бордово задвижване MerCruiser на изложението в Чикаго през 1961 г. По-късно линията заема 80 процента от световния пазар.

Много години по-късно ние все още се гордеем, че всеки техен двигател е проектиран, изграден и тестван, за да осигури най-добрата надеждност в класа си. За да можете да се насладите на лесна поддръжка и истинско спокойствие на водата. Mercury MerCruiser®  предлага богата гама от двигатели с кормилно задвижване, вътрешни и бордови и двигатели, всеки един от тях проектирани да предоставят възможно най-доброто изживяване и невероятна сигурност и надежност.

Булстар Аутдор е дистрибутор на марката както и на всички други марки морски агрегати на Brunswick. Предлагаме нови двигатели и широка гама от резервни части и аксесоари. Дилърската ни мрежа от сервизи се състои от фирми, преминали обучение за поддръжка и сервиз на пълната гама двигатели предлагани от MerCruiser.

 Булстар е главен представител на бордови двигатели Mercury Mercruiser в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Още от MERCURY

Mercury извънбордови двигатели
Mercury Mercruiser
Translate »