За Mercury Diesel

Дизеловите бордови двигатели Mercury Diesel предлагат висока надеждност и са подходящи за различни стилове лодки. Те са проектирани, изградени и тествани с цел осигуряване на изключителна производителност в своя клас. В същото време, те са по-леки и по-тихи в сравнение с традиционните дизелови двигатели.

Една от ключовите характеристики на дизеловите двигатели Mercury е технологията за турбокомпресия, която гарантира висока мощност както за бордово, така и за кърмово задвижване. Системите за впръскване на гориво също играят важна роля в оптималната работа на двигателите, като намаляват шума и грубостта, характерни за традиционните дизелови двигатели.

Дизеловите двигатели Mercury са издържливи и надеждни, с термостатично оптимизирани затворени системи за охлаждане и усъвършенствани системи за управление. Те също така се отличават с висока устойчивост на корозията, осигурявайки дълготрайна работа в морската среда.

Освен надеждността и издръжливостта, дизеловите двигатели Mercury предоставят и по-висока ефективност. Те са изградени, за да осигурят бързо ускорение, отзивчиво рендосване и подобрена маневреност на лодката. Отличават се също и с по-висока ефективност на горивото, което допринася за икономия на разходите и по-дълго плаване.

Mercury Diesel е известен в индустрията със своята водеща мощност към теглото. Те предлагат силно задвижване в компактен пакет, което осигурява по-добра производителност на лодката. Независимо от стила и нуждите на рибарите и морските ентусиасти, дизеловите двигатели Mercury предлагат високи стандарти на качество и представяне.

Булстар е главен представител на Mercury Diesel в България, a официалният им сайт можете да видите тук.

Още от MERCURY

Mercury Mercruiser
Translate »
Scroll to Top