fbpx

Mercury Avator

Mercury Marine представят първият си електрически извънбордов двигател Mercury Avator.

Mercury Marine представят първият си електрически извънбордов двигател Mercury Avator. Представете си плаването с лодка – чисто, просто, перфектно. 

Mercury Avator

Представете си плаването с лодка – чисто, просто, перфектно. Електрическата извънбордова концепция Mercury Marine® Avator™ изследва същността на лодката. Тих, плавен, лесен за работа с нулеви вредни емисии и минимална поддръжка. Avator ще направи карането на лодка по-достъпно, като същевременно ще изпълни ангажимента на Mercury да води морската индустрия в електрическото задвижване.

Mercury Avator

Електрическата извънбордова концепция Mercury Marine® Avator™ изследва същността на лодката. Тих, плавен, лесен за работа с нулеви вредни емисии и минимална поддръжка. Avator ще направи карането на лодка по-достъпно, като същевременно ще изпълни ангажимента на Mercury да води морската индустрия в електрическото задвижване.

Mercury Avator

Качество

Първокласно качество и усъвършенствани инженерски решения в напълно интегриран пакет от най-уважаваната марка в морския бранш.

Mercury Avator

Иновации

Следващата ни стъпка напред е интелигентното, изцяло електрическо задвижване, което е толкова забавно, колкото и надеждно.

Mercury Avator

Опит

Осигурявайки изключително гладка, тиха и лесна работа, Avator ще ви позволи да се потопите напълно в околната среда.

Иновативен Дизайн

Mercury Avator

Нула Вредни Емисии

Ние се стремим да опазваме околната среда, като даваме възможност за плаване без изгорели газове и нулеви вредни емисии.

Mercury Avator

Лесно За Употреба

От удобно съхранение до лесна работа, Avator се стреми да промени изживяването с лодка, като позволи на всеки да се наслаждава на водата според своите условия.

Mercury Avator

Бързо Зареждане

Ние взимаме интелигентни решения, за да захранваме вашите приключения с преносими батерии с бързо зареждане. Така че ще имате мощност, когато имате нужда от нея.

Mercury Avator

Лесно Преносим

Лек двигател, който създава нови възможности за опознаване на водата.

Mercury Avator

Подобрена Ефективност

От двигателя до хидродинамиката, ние оптимизираме ефективността, за да увеличим времето ви във водата.

Translate »