Mercury Avator 20e и 35e

От сутрешното кафе до нощният круиз и всяка пясъчна ивица между тях, електрическите извънбордови двигатели Mercury Avator 20e и 35e са проектирани да осигурят перфектния ви ден. Техните модулни батерии ви дават гъвкавостта да оптимизирате вашата система за задвижване, където и да сте.

Скоро налични в България

AVATOR 20E 35E

Скоро налични в България

Интуитивни, иновативни функции

Mercury Avator 7.5е

Модулни Батерии

Вашият дилър ще работи с вас, за да оборудва вашата лодка с необходимия капацитет на батерията. Можете да изберете да се свържете директно към една 2300Wh батерия или можете да увеличите капацитета и времето на работа, като добавите Avator Power Center и свържете до четири батерии.

Power Center

Power Center е банка с батерии, която разпределя захранването от батерията в цялата система. Освен това може едновременно да зарежда четири свързани батерии от един порт за зареждане.

Mercury Avator 7.5е

Цифров Контрол

За конзолни лодки, дистанционните управления Digital Power & Shift осигуряват незабавна реакция, без колебание. Дистанционните се предлагат в три модела, предвидени за различни позиции на монтаж върху централна и странична конзола.

Mercury Avator 7.5е

Мощен Transverse Flux Мотор

Първата в индустрията технология за двигател с напречен поток осигурява незабавен въртящ момент и надеждна, ефективна мощност. Моторът завърта перката с три остриета с висока тяга, която допълнително оптимизира живота на батерията.

Mercury Avator 20e 35e

Високоефективна Перка

Дръжката на румпела се регулира нагоре, надолу, наляво или надясно за удобно управление от всяка позиция, с всяка ръка. Не са необходими инструменти.

Плавно изживяване

Ние избрахме внимателно подбрани материали за изолиране на вибрациите, и ги калибровахме прецизно за да гарантираме, изключително тихо и плавно преживяване на водата.

Околна среда

Електрическите извънбордовите двигатели Mercury Avator 20e и 30e , правят възможно задвижването без изгорели газове и вредни емисии.

Устойчивост срещу корозия

Всеки извънбордов двигател Avator е проектиран с доказани материали и покрития за предотвратяване на корозия. Ние ползваме същите висококачествени материали използвани и при моделите ни с вътрешно горене, изпитани във времето както в сладка, така и в солена вода.

Лесно съхранение и транспорт

Поради липсата на изгорели газове, Avator™ е удобен за съхранение у дома или на по-голяма лодка. Скобата за бърз монтаж прави монтажа мигновен и преносимостта безпроблемна.

Mercury Avator 20e 35e
Mercury Avator 20e 35e
Mercury Avator 20e 35e
Mercury Avator 20e 35e

Спецификации на двигателя

Двигател 20е 35е
Входна Мощност
3081W
4467W
Мощност (перка)
2200W
3700W
Номинална Мощност
48
48
Батерия
Външна
Външна
Тип Батерия
Li-lon
Li-lon
IP рейтинг на батерия
IP67
IP67
Чисто Тегло (без батерия)
21.1 кг
21.3 кг
Тегло Батерия (1kWh)
7.1 кг
Вид Управление
Дистанционно / Ръчка
Дистанционно / Ръчка
Дължина на ботуша
381 мм / 508 мм / 635 мм
381 мм / 508 мм / 635 мм
Стандартен Пропелер
12.7 х 7P
12.7 х 7P
Translate »
Scroll to Top