lowrance eagle

Lowrance Eagle ® е роден, за да направи риболова възможно най-лесен и приятен. Лесен за използване и бърз за инсталиране, Eagle идва с автоматична настройка за бърза и оптимална настройка и е съвместим с новоразработените TripleShot™ HD и SplitShot™ HD, както и 50/200 и 83/200 HDI сонди за по-дълбоки води, всички с технологията FishReveal. Нов IPS екран осигурява по-висока резолюция и видимост от всички ъгли. Този модел се предлага предварително зареден с основна карта на света и опция за надграждане до CMAP® DISCOVER™.

Lowrance Eagle

Лесен за използване

Изберете най-добрата сонарна комбинация за вашия тип риболов. За риболов в по-дълбока вода добавете 83/200 HDI среден/висок или 50/200 HDI нисък/висок CHIRP сонар и DownScan imaging™ - идеални за най-добрите гледки под лодката в по-дълбока вода. Като алтернатива можете също да добавите Splitshot HD или TripleShot HD сонди.

Изгледи на FishReveal

Премахнете догадките при идентификацията на рибите с изглед FishReveal, комбинирайки DownScan с CHIRP за несравнимо разделяне и идентификация на целите в HD резолюция.

Автоматично настройване

Този сонар с автоматична настройка ви дава оптималните настройки от самото начало, така че не е нужно да губите време в опити да ги намерите сами, а да отделяте време за наистина важните неща- риболова.

Нови Подобрения

Виждайте ясно където и да отидете с нов IPS екран, предлагащ подобрена разделителна способност, яснота и видимост, дори с поляризирани слънчеви очила на пряка слънчева светлина. Насладете се и на новата ни цветова гама. Настройте за миг с нашия подобрен конектор за завъртане, който обещава лесен и надежден монтаж и демонтаж всеки път.

Модели Lowrance Eagle:

Eagle-4x: Компактен нов сонар подходящ за начинаещи.

Eagle 5 – Предлага се без сонда или със SplitShot HD.

Eagle 7 – Предлага се без сонда, със SplitShot HD или TripleShot HD

Eagle 9 – Предлага се без сонда или с TripleShot HD или 50/200 HDI

Translate »
Scroll to Top