За Lowrance

Lowrance е водещ производител на морска електроника, специализиран в производството на сонари за риболов. Компанията има богата история, като създава първото потребителско сонарно устройство през 1957 г., известно като „Малката зелена кутия“. Оттогава Lowrance продължава да разработва и иновира електронното оборудване за риболов с цел да помага на рибарите да откриват и улавят повече риба.

Една от ключовите технологии, предлагани от марката, е CHIRP Sonar. Тази технология осигурява висококачествени подводни изображения както надолу, така и встрани. С помощта на CHIRP Sonar рибарите получават по-детайлна и ясна представа за рибите и структурата на дъното под тях.

Освен това, компанията предлага високоточен вграден GPS и C-MAP карти, които подпомагат навигацията на рибарите. С поддръжка за над 3000 езера и реки в САЩ, тези карти предоставят информация за местоположението и помагат на рибарите да открият подходящи риболовни места.

Технологията на сензорния екран осигурява бърза обработка на данните и лесна конфигурация на цветните дисплеи с висока разделителна способност и LED подсветка. Това позволява на рибарите да виждат ясно и детайлно информацията на екрана, дори при ярка слънчева светлина.

С непрекъснатото развитие и иновации във висококачествената морска електроника, Lowrance продължава да бъде предпочитан избор сред рибарите, като предоставя средства и технологии, които подобряват опита на риболова и помагат на потребителите да постигнат по-големи успехи.

Булстар е главен представител на Lowrance в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Translate »
Scroll to Top