За TurboSwing

TurboSwing е компания, която предлага иновативно решение за теглене на водни ски и други воден сърфинг активности. Техният продукт е ринг за теглене, който е предназначен да бъде монтиран дори на лодки с извънбордов двигател.

Рингът на TurboSwing е изключително гъвкав и основната му предимство идва от дизайна му. Той се монтира към транца на лодката, което е най-здравата и устойчива част от плавателното съдовище. Монтажните системи се закрепват на болтове за закрепване на двигателя, които вече съществуват в напречната греда на лодката. Единствено се изисква добавянето на стабилизиращи болтове.

Един от ключовите аспекти на ринга е фактът, че той е единственото устройство за теглене на тръби (Tube Rated™) на пазара в момента. Това означава, че рингът е патентован и специално проектиран за безопасно и надеждно теглене на няколко ездача едновременно.

Този иновативен подход на марката предоставя уникално решение за водни ентусиасти, които искат да се насладят на теглене на водни ски, воден сърфинг или други подобни дейности. Комбинацията от здравина, гъвкавост и сигурност прави TurboSwing подходящ избор за теглене на различни спортни ездачи и осигурява приятно изживяване на водата. Доверете се на опита им.

 Булстар е главен представител на TurboSwing в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

turboswing
Translate »
Scroll to Top