За Trem

Trem е италианска компания, която е световен лидер в производството и маркетинга на аксесоари за лодки, къмпинг и развлечение. Със своята широка гама от продукти, те се отличават с високо качество и комфорт.

Преди 50 години основателят на компанията, Франко Марзадури, започва Trecciatura Emiliana srl (TR.EM. Srl), която произвежда шокови шнурове, използвани за покриване на задните колела на дамски велосипеди. С течение на времето, шоковите шнурове се използват и за заключване на багажниците на автомобили.

Трем осъзнава необходимостта от приспособяване към сменящите се навици и технологии, затова компанията започва да произвежда ветроходни въжета, ски въжета и аксесоари за лодки. Техният асортимент се разширява с пластмасови изделия като душове, люкове и навигационни светлини, дървени изделия като стълби и проходи, както и обработка на алуминий и неръждаема стомана за производство на куки за лодки, гребла, рамки за спасителни сали и моторни скоби.

Днес компанията разполага с обща площ от около 20 000 квадратни метра, от които 8 000 квадратни метра са складова площ. Trem има около 80 служители и каталог с над 10 000 артикула. Те обслужват около 3 000 клиента както в Италия, така и в чужбина. Trem продължава да се развива и предлага иновативни продукти, които отговарят на нуждите на мореплавателите и любителите на къмпинг.

Булстар е главен представител на Trem в България, а техният официален сайт можете да видите тук.

Translate »
Scroll to Top