fbpx

За Trem

Trem е италиански производител на морско оборудване и световен лидер в производството и маркетинга на аксесоари за лодка, къмпинг и развлечение. С широката си гама от продукти, Trem предлага качество и комфорт. Преди 50 години Франко Марзадури решава да основе Trecciatura Emiliana srl (TR.EM. Srl), фокусираща се върху производството на шокови шнурове, използвани за покриване на задните колела на дамски велосипеди. По-късно ударните шнурове са били използвани за заключване на багажа на покривите на колите.

Въпреки това всеки знае, че навиците се променят и че технологията трябва да се адаптира към новото време, така че компанията започва да произвежда ветроходно въже, ски въже и предпазни артикули за лодка, разширяване на производствената гама с пластмасови отливки (душове, люкове, навигационни светлини), дървообработване (стълби и проходи), обработка на алуминий и неръждаема стомана (куки за лодки, гребла, спасителен сал рамки, моторни скоби).

Днес компанията обхваща приблизително 20 000 кв.м., 8 000 от които са предназначени за склад. TREM има около 80 служители, каталог с над 10 000 артикула, около 3000 клиенти в Италия и чужбина.

Булстар е главен представител на Trem в България, а техният официален сайт можете да видите тук.

Trem
Translate »