За Thetford

Thetford Corporation е водещ световен производител на мобилни санитарни продукти, насочени към пазарите на RV (рекреационни превозни средства), къмпинг и камиони. Компанията се стреми да направи живота на път по-приятен и удобен за своите клиенти. Thetford предлага широка гама от продукти, които включват:

  • Мобилни санитарни системи, които осигуряват удобство и хигиена на пътя.
  • Хладилници и оборудване за готвене, специално проектирани за използване в превозни средства и къмпинг.
  • Леки тоалетни с ниско потребление на вода, които могат да се монтират в каравани, лодки и камиони, осигурявайки удобство на път.
  • Самостоятелни преносими тоалетни, лесни за пренасяне и с прясна вода, които имат различни приложения в мобилния живот.
  • Специално формулирани дезодоранти и третирания за резервоари за отпадъци, които се използват със санитарните системи, за да осигурят хигиена и свежест.
  • Иновативни резервоари с голяма вместимост, които предоставят допълнителни удобства и удължават периода между изпразване.

Thetford се гордее с креативния си дизайн. Както и с постоянния си стремеж да произвежда висококачествени продукти, които отговарят на изискванията на взискателния пазар. Те се фокусират върху иновациите и предлагат продукти, които превъзхождат очакванията на своите клиенти, осигурявайки им удобство и комфорт по време на пътуванията им.

Булстар е главен представител на Thetford в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

thetford
Translate »
Scroll to Top