За StingRay Хидрофойл

Американската компания, Marine Dynamics Inc., е основана през 1987 г. Тя започва с оригиналния черен „StingRay Хидрофойл Стабилизатор“ – известен в момента като техният „класически“ модел. Оттам се разширяват както в сиви, така и в бели модели на хидрофойл. Като така задоволяват желанието на клиентите със сиви и бели двигатели да имат хидрофойл, който съответства на тези цветове.

Бързо превъртане напред от прибличително 30 години и тв въвеждат и патентоват технологията „Инсталиране без пробиване“ в множество модели на хидрофойл, за да елиминират необходимостта от пробиване на дупки в двигателя по време на монтажа. Това направи революция в индустрията за хидрофойл и затвърди тяхната основна позиция на лидер в глобалния пазарен дял.

StringRay Хидрофойл
StringRay Хидрофойл
StringRay Хидрофойл
StringRay Хидрофойл

През 2016 г. стартираха нова линия високоефективни фолиа, наречена „HyperFoils“. HyperFoil се характеризира със своята търговска марка „HyperSpeed Red“ материал и способността му да позволи на професионалистите да постигнат перфектни удари без жертване на максималната скорост. HyperFoil 500 е първият по рода си!

През 2018 г. серията Classic получи нов модел, добавен към горния клас, наречен „Classic PRO“. Новото допълнение осигурява дори повече повдигане от Classic Senior и се отличава с подобрен стил и по-ниско съпротивление, което позволява по-бързи скорости на вода!

Булстар е главен дистрибутор на StingRay в България, а техният официален сайт можете да видите тук.

Translate »
Scroll to Top