За Star Brite

Star Brite е водещ производител в морската индустрия, специализиран в производството на восъци, лакове, почистващи препарати, тиково покритие, моторни масла, добавки за гориво и други подобни продукти. Компанията се отличава със своето управление от яхстмени, които използват и тестват всеки артикул на собствените си лодки. Това гарантира, че всички продукти на марката са изпитани и одобрени от професионалисти, които са непосредствено свързани с морската индустрия.

Марката използва най-новите технологии и най-висококачествени съставки в производството на своите продукти. Те се стремят да използват само най-добрите съставки и формули, включително нано-полимери и специални ензими, които осигуряват висока ефективност и качество на продуктите.

Компанията също така отдава голямо внимание на екологичната отговорност и се стреми да произвежда продукти, които са щадящи към природата. Възможно най-много от техните продукти са биоразградими и съдържат високоефективни агенти, които не навреждат на водната среда. StarBrite е ангажирана със запазването на красотата и интегритета на морската среда.

Можете да бъдете уверени, че всеки продукт на марката Star Brite е от най-високо качество и е разработен с използването на най-новите технологии и най-добрите съставки. Фирмата постоянно се стреми да предлага продукти, които отговарят на нуждите на мореплавателите и същевременно са приятни за използване и безопасни за околната среда.

 Булстар е главен представител на Star Brite в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

 
Translate »
Scroll to Top