За Simrad

Simrad Yachting е водещ производител на морски технологии и предлага широка гама от сонари, които покриват плавателните съдове за отдих от всякакъв размер. Компанията има богата история, създадена през 1946 г., като комбинира опита и експертизата на водещи марки в морската индустрия, като Robertson, Simonsen Radio, Shipmate и Navico.

Марката Simrad® произхожда от Simonsen Radio, който започна да преобразува излишните радиостанции за използване от търговски риболовни кораби. С годините Simrad® стана предпочитана марка сред различни клиенти, включително изследователи, авантюристи, строители на яхти и чартърни капитани.

Simrad Yachting предлага разнообразни решения, от простите plug-and-play системи до персонализирани решения за мега яхти. Технологиите, които предлагат, включват мощни интегрирани системи, свързани с външни устройства и съществуващи системи на борда на съдовете. Те се стремят да осигурят най-доброто в морската електроника и да предоставят интуитивни, надеждни и иновативни решения за своите клиенти.

С комбинацията от опит и експертиза, Simrad Yachting е позната като доставчик на качествени и надеждни морски технологии за рибари, яхтени собственици и морски ентусиасти.

Булстар е техен главен представител в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Translate »
Scroll to Top