За Scanstrut

Scanstrut е независима и иновативна компания, базирана в Обединеното кралство и САЩ. Тя е специализирана в разработването на продукти, които подобряват използването на навигационна и лична електроника на открито. Със своята гама от над 300 артикула, компанията предлага разнообразни решения за монтиране, зареждане и уплътнение, които отговарят на нуждите на клиентите.

Продуктите на компанията се отличават с високо качество и надеждност. Като компания с богата история, простираща се на 36 години, Scanstrut е спечелила множество награди за дизайн и продукти. Също така е получила и награда от кралицата за международна търговия. Те са известни с иновативния си подход и постигнатите „първи в света“ позиции в индустрията.

Компанията се гордее със своите водоустойчиви безжични зарядни устройства и стойки, които позволяват на потребителите да използват своята електроника на открито без притеснение за водоустойчивостта и безжичното зареждане. Техните продукти са популярни сред професионални и отдихателни моряци, които се нуждаят от надеждни и функционални решения за монтаж и защита на своите електронни устройства.

Булстар е главен представител на Scanstrut в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Scanstrut
Scanstrut
Translate »
Scroll to Top