За Quicksilver лодки

Quicksilver е компания, базирана на сътрудничеството между опитни дизайнери, инженери и морски архитекти от Brunswick Group – водеща сила в индустрията на лодките. Тя предлага разнообразие от плажни и рибарски лодки, които гарантират превъзходно изживяване и комфорт.

Екипът на Quicksilver включва някои от най-опитните морски архитекти в индустрията, които осигуряват високо качество на дизайна и изпълнението на лодките. Те се стремят да предложат лодки, които отговарят на нуждите и предпочитанията на клиентите си, осигурявайки едновременно страхотно изживяване и комфорт по време на плажните активности.

Quicksilver се гордее със своите иновативни и съвременни дизайни, които са резултат от сътрудничеството на опитни професионалисти от индустрията. Те се стремят да съчетаят функционалност, стил и качество, за да предложат най-доброто на своите клиенти. Независимо дали става въпрос за семейно развлечение, спортни активности или релаксация на водата, лодките на Quicksilver са проектирани да отговарят на разнообразните нужди и предпочитания на потребителите.

Със своят богат опит и сътрудничество с водеща компания като Brunswick Group, Quicksilver продължава да бъде привлекателен избор за любителите на плажните лодки, които ценят качеството, надеждността и функционалността.

Булстар е главен представител на Quicksilver в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Още от QUICKSILVER

Quicksilver parts
Лодки Quicksilver

ИЗБРАНИ МОДЕЛИ

QUICKSILVER 775 WEEKEND е плажна лодка с легла, която е дълга 7,40 метра и побира до 9 човека. С максимална мощност 300 конси сили , това е перфектната лодка за разходка и релакс във водата.

QUICKSILVER 625 PILOTHOUSE е рибарска лодка дълга 5,82 метра и побира до 6 човека. С максимална мощност 150 конски сили, това е перфектната лодка за запалени рибари, които искат пространство и комфорт в едно.

Translate »
Scroll to Top