За Propspeed

Propspeed е водещ производител на бои за перки. Те са ненадминати в индустрията и са избрани като стандарт от морски професионалисти. Техните продукти се отличават с висока ефективност и дават редица предимства за потребителите.

Боите на Propspeed не само предпазват перките от обрастване и корозия, но и подобряват производителността на плавателното съдно. Те създават гладка повърхност, която намалява съпротивлението на водата и увеличава скоростта. Това води до по-ефективно използване на гориво и по-добри плавателни характеристики.

Едно от ключовите предимства на продуктите им е, че те не съдържат биоциди, мед, калай или други токсични вещества, които могат да навредят на морската среда. Вместо това, технологията на Propspeed се основава на гладката повърхност, която не позволява на морските организми да се залепят и растат върху нея. Така се постига ефективност без използването на токсични съставки.

Компанията се гордее със своето отношение към опазването на океана и морската среда. Те разбират важността на поддържането на здрави и чисти води и са ангажирани да предоставят продукти, които са ефективни и в същото време безопасни за околната среда.

Производителност, чистота и страст са основните ценности, които определят бизнеса на Propspeed. Те се стремят да доставят продукти, които отговарят на високите изисквания на морската индустрия и същевременно осигуряват опазването на околната среда и подводния свят.

Булстар е главен представител на Propspeed в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Propspeed
Translate »
Scroll to Top