fbpx

За Promariner

Professional Mariner е компания, основана преди повече от 40 години, с фокус върху подобряване на изживяването от разходка с лодка. Те предлагат здрава линия от напълно автоматични, бордови зарядни устройства за акумуалтори. Те са революционизирали начина на зареждане на акумулатори в морската индустрия.

Зарядните устройства за акумулатори на ProMariner са разработени да осигурят бързо и ефективно зареждане на акумулаторите. Без да е необходимо съхранение или пренасяне на преносими зарядни устройства. Те предоставят масов метод за зареждане за кратко време, което е от съществено значение за морския сектор, където бързото и надеждно зареждане е от съществено значение.

ProMariner е признат лидер в индустрията за зареждане на морски и мобилни акумулатори. Те предлагат пълен набор от водоустойчиви и сухи зарядни устройства за всички видове акумуалтори, покривайки нуждите на различни приложения и спецификации. Компанията разполага с технически усъвършенствани модули за преобразуване на мощността, които осигуряват оптимално управление на енергията и зареждането.

С над 40-годишен опит и непрекъснат стремеж към иновации, ProMariner продължава да бъде предпочитана марка в морската индустрия. Техните продукти се отличават с високо качество, надеждност и функционалност, отговаряйки на нуждите на професионални и редовни потребители на лодки и морски съдове.

Булстар е главен представител на ProMariner в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Promariner
Promariner
Translate »