За Privilege Catamarans

Privilege Catamarans е марка, която вдъхновява със своя стил, индивидуалност и безкомпромисно качество. Те са повече от просто катамарани – те са израз на луксозен и комфортен начин на живот, превъзхождащ границите на брега.

Един от ключовите елементи на Privilege Catamarans е изисканият и добре проектиран дизайн на корпуса. Този дизайн осигурява изключителна стабилност и комфорт на борда, като гарантира плавно плаване и минимални наклони. Така се осигурява изключително удобство и наслада на водата за пътниците.

Всеки Privilege катамаран е индивидуално разработен и изграден според предпочитанията на своя собственик. Ръчната изработка и вниманието към детайлите са характерни за всяка лодка, като се използват само най-добрите материали. Това гарантира високото качество и дълготрайност на всяка Privilege яхта.

Също така, Privilege предлага индивидуални решения и възможности за персонализация, което позволява на собствениците да създават своя собствена уникална лодка. Всеки елемент е внимателно прецизиран, за да осигури перфектното изживяване на борда – от просторните и луксозно обзаведени салони до комфортните каюти и функционалните кокпити.

Privilege Catamarans е синоним на ексклузивност, ръчна изработка и ненадминато качество. Те предлагат неповторимо пътешествие по водата, в което се смесват стил, комфорт и изключително изживяване.

Булстар е главен представител на катамарани Privilege в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Privilege Catamarans

Избрани модели

EUPHORIA 5  е моторна яхта, дълга 15.24 метра. Разполага със спални, кухня и баня.

Translate »
Scroll to Top