За Plastimo

Plastimo е утвърдена фирма на пазара от 50 години, която играе важна роля в осигуряването на безопасно и приятно плаване по целия свят. Те са надежден партньор на индустрията на лодките. Те предлагат широка гама от продукти, които спомагат за сигурността и удоволствието на мореплавателите.

Сред основните продукти, които марката предлага, са компаси, спасителни жилетки и салове. Тези елементи са от съществено значение за навигацията и безопасността на борда на лодката. Освен това, фирмата предлага и оборудване за палуба и акостиране, което помага на мореплавателите при манипулацията на лодката и мощността ѝ.

Plastimo разполага и с разнообразие от уреди, предназначени за комфорт на борда на лодката. Това включва продукти като столове, маси и други аксесоари, които улесняват престоя и удоволствието на пътниците по време на плаване.

Целта на марката е да предоставя широк спектър от морски аксесоари и оборудване, като винаги се стреми към безопасност и приятно пътуване на лодката. Те се фокусират върху качеството на своите продукти и иновациите в сферата на морските аксесоари, за да отговорят на нуждите и изискванията на своите клиенти.

Булстар е главен представител на Plastimo в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Plastimo
Plastimo
Translate »
Scroll to Top