За Nautix

Компанията Nautix, основана през 1980 г., се специализира в предлагането на цялостни решения за поддръжка на лодки и яхти, независимо от техния размер или функция. Те предлагат широка гама от продукти, които обхващат всички аспекти на поддръжката на плавателните съдове.

Навъртаните водни растения и обраствания могат да бъдат проблем за корпуса на лодките и яхтите. Затова Nautix предлага продукти за противообрастване, които помагат да се предотврати растежът на водорасли и други организми върху корпуса. Те предлагат и грундове, подложки, епоксидни пълнители, довършителни бои, емайли, лакове, нехлъзгащи се бои, разредители и други продукти, необходими за закрепване и защита на корпуса.

Важен аспект на поддръжката на яхтите е и външният вид и гладкостта на корпуса. Марката осигурява висококачествени покрития за яхтинг, които не само предпазват корпуса от корозия и увреждания, но и му придават естетически привлекателен външен вид. Техните производствени съоръжения са модерни и отговарят на високите стандарти и изисквания на морския пазар.

Nautix се грижи да предлага продукти с високо качество, които отговарят на нуждите на професионални и любителски моряци. Те са насочени към улесняване на поддръжката и подобряване на производителността и издръжливостта на лодките и яхтите.

Булстар е главен представител на Nautix в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Translate »
Scroll to Top