За Moody Yachts

Moody Yachts е легендарна компания с над 150-годишен опит в проектирането и производството на ветроходни яхти. Те се отличават с несравнимо съвършенство в дизайна и внимание към детайлите, което ги прави едно от най-признатите имена в индустрията на яхтите.

Моделите на Moody Yachts включват широка гама от палубни и салонни яхти, които отразяват изисканията и предпочитанията на дори най-изисканите яхтени ентусиасти. Техните яхти са известни със своя изящен дизайн, качествени материали и впечатляващи морски характеристики.

Комбинацията от лукс, комфорт и производителност прави Moody яхтите истинска наслада за любителите на открито море. Всеки модел е създаден с цел лесното управление и безопасността на борда. Мoody яхтите се отличават също така със своята издръжливост и надеждност, което гарантира, че можете да се наслаждавате на безгрижни пътешествия и плавания далеч от брега.

Без значение дали сте опитен моряк или новак в света на яхтите, Moody предлага изключително изживяване и пътешествия, които ще ви оставят впечатлени. Със своята дълга история на иновации и превъзходство, Moody Yachts е изборът на множество любители на ветроходството и предлага вълнуващи приключения от първокласно качество.

Булстар е главен представител на яхти Moody в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Moody Yachts

Избрани модели

MOODY DECKSALOON 45 е ветроходна яхта, дълга 13.72 метра. Разполага със спални, кухня и баня. Перфектна за семейно пътуване или релаксираща разходка в морето.

Translate »
Scroll to Top