За Monster Tower

Monster Tower е компания, която предлага универсални кули за уейкборд и аксесоари за теглене на уейкборд, водни ски, уейк кънки и други водни спортове. Като първата компания, която проектира кула за уейкборд, те се стремят да помогнат на своите клиенти да извлекат максималното удоволствие от карането си по вода още от първия ден. Марката е лидер в инженерството, иновациите и дизайна на уейкборд кули.

Те са пионери в индустрията на вторичния пазар за уейкборд кули. Разполагат с най-добрите инженери в областта на уейкборд кулите. Това им позволява да останат водещи в иновациите на уейкборд кули. Те въвеждат най-новите и най-добри дизайни на кули за вашата лодка.

Monster Tower не прави компромиси, когато става въпрос за изграждане. Всеки продукт е изработен от здрав 2,5-инчов 6063-T6 авиационен алуминий, който е най-добър в индустрията. По-здравата конструкция означава по-голяма сила при издърпването. Компанията също анодира покритието на кулите, за да гарантира по-дълготрайна и по-добре изглеждаща защита.

Марката поставя високи стандарти в индустрията на уейкборд кулите и продължава да предлага качествени продукти и иновации, които отговарят на нуждите на любителите на водните спортове. Доверете се на опита им.

Булстар е главен представител на Monster Tower в България, а техният официалният сайт можете да видите тук.

Translate »
Scroll to Top