fbpx

Mercury V12

Продължавайки традицията на семейството двигатели Verado, Mercury Ви представя най-доброто луксозно изживяване с лодка на вода.

С неустоймите си 600 коня и 12 цилиндъра под капака извънбордовият двигател Mercury Verado доставя несравнима мощ и комфорт на Вашата лодка.

Представяме ви първата завиваща скоростна кутия на извънбордов двигател и единствената двустепенна скоростна кутия в морската индустрия . 

Тих, плавен и изискан – това е двигателят, който издига стандартите на премиум сегмента при извънбордовото задвижване. Разгледай двигател в официалният сайт на Mercury Marine тук.

Mercury V12

С неустоймите си 600 коня и 12 цилиндъра под капака извънбордовият двигател Mercury Verado доставя несравнима мощ и комфорт на Вашата лодка.

Представяме ви първата завиваща скоростна кутия на извънбордов двигател и единствената двустепенна скоростна кутия в морската индустрия . 

Тих, плавен и изискан – това е двигателят, който издига стандартите на премиум сегмента при извънбордовото задвижване.

Интуитивни, иновативни функции

Mercury V12

Mercury V12 Мощност и Производителност

Първият в света 12 цилиндров извънбордов двигател осигурява превъзходна мощ в изненадващо компактен размер. Комбинацията от завиващa долна част, опростено окабеляване и прагматичен дизайн позволява двигателите да се монтират на по-малко отстояние един от друг, правейки възможна инсталацията на няколко двигателя на сравнително тесен транец.

Mercury V12

Автоматична Двустепенна Скоростна Кутия

Двустепенната трансмисия улеснява прехвърлянето на 600 к.с. към скоростната кутия. Той предоставя максимален въртящ момент и ускорение на първа предавка, след което безшумно превключва на втора за ефикасно движение и максимална скорост. Без претракване, без ограничения. Само плавна, впечатляваща мощност.

Mercury V12

Завиваща долна част

Електрохидравличното задвижване позволява на завиващата скоростна кутия да реагира мигновено на командите на водача, като оставя статична горната част на двигателя. Прецизна маневреност около кея и плавно управление без усилие в открити води.

Mercury V12

Противоположно въртящи се перки.

Новата серия от двойни витла са експертно изработени, за да използват пълния потенциал на 600 конски сили. Благодарение на въртенето в противоположни посоки, тази нова генерация винтове задвижват лодката бързо и ефективно, като същевременно осигуряват изключително подвижност и икономия на гориво при средни скорости.

Mercury V12

Изключително плавен и тих

Благодарение на по-разчупената нова генерация Advanced MidSection система за монтаж която обгръща двигателя и притъпява вибрациите и почти напълно заглушава шума при работата новият модел е изключително тих, плавен и спокоен.

Защо Verado?

Легендарна мощност: 7.6 литра и V12 доставят производителност, която можете да се почуства, както и  изключителен въртящ момент и сензационно ускорение.

Разширен обхват: Наслаждавайте се на времето си във водата по-дълго с Advanced Range Optimization (ARO), прецизно регулиране на горивото за възможно най-добрата ефективност при крузни скорости.

По-плавно и по-тихо: Всеки аспект на двигателя е проектиран, за да минимизира шума . Иновативният дизайн на капака изолира вибрациите и предотвратява пренасянето им към лодката. Това е най-тихият извънбордов двигател с висока мощност на пазара.

Устойчивост на корозия: Извънбордовите двигатели Verado не само са проектирани и произведени да издържат на суровите условия в солена вода, но също така са подкрепени от тригодишна гаранция за корозия.

За повече информация посете сайта на Mercury Marine.

Спецификации на Двигателя

Конски Сили 600
Тип Двигател
V12
Обем (куб.см.)
461
Обем (л.)
7.6
Конфигурация на цилиндрите
V12
Максимални обороти
5600-6400
Динамо
150 amp
Вид запалване
Електрическо
Вид управление
Eлектрохидравличнo
Дължина на ботуша (мм)
508 / 635 / 762 / 889
Предавателно число
2.50:1
Чисто Тегло
572 кг
Повдигане
Хидравлично
Translate »