Mercury SeaPro 500 к.с.

Mercury Seapro 500 промени начина, по който конските сили срещат водата, като построи първия извънбордов двигател V12. С 500 к.с., това е техният най-мощен и най-способен извънбордов двигател досега. Всяка система е оптимизирана, за да осигури изключителна горивна ефективност и лесна поддръжка, така че можете да минимизирате разходите и времето на престой и да увеличите максимално представянето. Разгледай двигател в официалният сайт на Mercury Marine тук.

Mercury Seapro 500

Интуитивни, иновативни функции

Mercury V12

V12 Мощност и Производителност

Първата двигателна глава V12 в извънбордовия сегмент осигурява безкомпромисна здравина и надеждност. Неговият 7,6-литров работен обем и дизайн с четири камери генерират превъзходен въртящ момент за лесно задвижване на големи и преместване на тежки товари.

Mercury V12

Автоматична Двустепенна Скоростна Кутия

Двустепенната трансмисия улеснява прехвърлянето на 500 к.с. към скоростната кутия. Той осигурява максимален въртящ момент и ускорение на първа предавка, преди трансмисията тихо да превключи на втора. Без дрънкане по време на смяна. Без ограничения. Само гладка, ефективна мощност.

Mercury V12

Завиваща долна част

Електрохидравличните контроли позволяват на управляемата скоростна кутия да реагира незабавно на командите на оператора. Прецизна маневреност и безпроблемно управление в открити води.

Mercury V12

Противоположно въртящи се перки.

Нова серия от двойни опори е експертно изработена, за да използва пълния потенциал от 500 к.с. Проектирани да работят в противоположно въртяща се конфигурация, новите перки задвижват тежки лодки бързо и ефективно, като същевременно осигуряват изключително управление при ниски скорости и оптимална икономия на гориво.

Mercury V12

Изключително плавен и тих

По-здрава, по-рафинирана система за монтиране Advanced MidSection (AMS) от следващо поколение поддържа захранващата глава, за да изолира шума и вибрациите, докато внимателната настройка намалява индукционните звуци и почти елиминира шума от инжектиране.

Защо Verado?

Легендарна мощност: 7.6 литра и V12 доставят производителност, която можете да се почуства, както и  изключителен въртящ момент и сензационно ускорение.

Разширен обхват: Наслаждавайте се на времето си във водата по-дълго с Advanced Range Optimization (ARO), прецизно регулиране на горивото за възможно най-добрата ефективност при крузни скорости.

По-плавно и по-тихо: Всеки аспект на двигателя е проектиран, за да минимизира шума . Иновативният дизайн на капака изолира вибрациите и предотвратява пренасянето им към лодката. Това е най-тихият извънбордов двигател с висока мощност на пазара.

Устойчивост на корозия: Извънбордовите двигатели Verado не само са проектирани и произведени да издържат на суровите условия в солена вода, но също така са подкрепени от тригодишна гаранция за корозия.

Mercury Seapro 500

За повече информация посете сайта на Mercury Marine.

Спецификации на Двигателя

Конски Сили 500
Тип Двигател
V12
Обем (куб.см.)
461
Обем (л.)
7.6
Конфигурация на цилиндрите
V12
Максимални обороти
5000-5800
Динамо
150 amp
Вид запалване
Електрическо
Вид управление
Eлектрохидравличнo
Дължина на ботуша (мм)
508 / 635 / 762 / 889
Предавателно число
2.50:1
Чисто Тегло
572 кг
Повдигане
Хидравлично
Translate »
Scroll to Top