Mercury 60R

Извънбордовият Mercury Racing 60R е брилянтно решение за мощност. Този лек, компактен извънбордов двигател е мощна машина, настроена да осигурява невероятно ускорение за мигновено представяне. Вижте двигателя в официалният им сайт тук.

Mercury Racing 60R

Настроен За Изпълнение

Този четирицилиндров 1,0-литров двигател с дълъг ход е настроен за въртящ момент. Тази мощност се прехвърля към скоростна кутия с по-голям диаметър и голяма тяга, оформена да осигурява допълнително повдигане и проектирана и приспособена да побира по-големи подпори. Това е комбинация, създадена изрично, за да осигури мигновено ускорение при удар в дупка и уверено управление при скорост.

Mercury Racing 60R
Mercury Racing 60R

Състезателен Стил

Графиката на Mercury Racing R-Series над класическото Phantom Black покритие позволява на света да разбере, че това не е обикновен извънбордов двигател. Ексклузивното ръчно изработено изпълнение се доставя с уникален стил.

Цветова Гама

Mercury Racing 300R с Racing Advanced MidSection (Racing AMS) се предлага в легендарния Mercury Phantom Black или Cold Fusion White, със сребрист AMS и скоростна кутия. Моделите 300R CMS и HD CMS са Phantom Black със сребриста скоростна кутия.

Mercury Racing 300R

Мощност На Макс

За разширяване на обхвата 60R е оборудван с компютърно контролирано електронно впръскване на гориво (EFI). програмиран да осигурява изключителна икономия на гориво при крейсерска скорост с 87-октаново гориво.

Mercury Racing 60R

Спецификации на Двигателя

Конски Сили 250
Тип Двигател
I-4 NA 4S
Средна секция
Standard
Дължина на ботуша (мм)
381
Предавателно число
2.33:1
Чисто Тегло
121 кг
Translate »
Scroll to Top