Mercury 25-30 конски сили

Mercury Marine представят следващото си поколение четиритактови извънбордови двигатели с мощност 25 и 30 конски сили, които са най-леките и бързи двигатели в класа.

Проектирани от нулата, за да бъдат по-леки, по-бързи и по-лесни за работа и поддръжка. Тези извънбордови двигатели разполагат с 3-цилиндров, 500cc двигател с електронно впръскване на гориво, съвместими с Mercury SmartCraft®, позволяващи на лодките да се свързват с най-модерните цифрови измервателни уреди в индустрията и с мобилни устройства чрез VesselView Mobile™. Разгледай Mercury 25-30 к.с. в официалният сайт на Mercury Marine тук.

Вече Налични в България

Проектирани от нулата, за да бъдат по-леки, по-бързи и по-лесни за работа и поддръжка. Тези извънбордови двигатели разполагат с 3-цилиндров, 500cc двигател с електронно впръскване на гориво, съвместими с Mercury SmartCraft®, позволяващи на лодките да се свързват с най-модерните цифрови измервателни уреди в индустрията и с мобилни устройства чрез VesselView Mobile™. Прочетете повече за Mercury тук.

Освен че са по-леки, по-бързи и по-тихи, новите двигатели в тази гама доставят това, което клиентите поискаха. Вълнуващи нови опции като дигитални технологии и ергономично разположена ръкохватка на румпела.

Започвайки от само 60 килограма, тези нови трицилиндрови двигатели са с 16% по-леки от предишното поколение и водеща в класа икономия на гориво. Извънбордовите двигатели се предлагат в четиритактови модели с 25 и 30 к.с., 25 к.с. SeaPro™ и 25 к.с. ProKicker™.

Mercury 25-30 hp SeaPro

Двигателите в платформата се предлагат с електрически или ръчен старт, румпел или дистанционно управления, ръчен или електрически трим и витло или Jet задвижване. Моделите с лостове за управление са оборудвани с отличена с награди, 58-сантиметрова ергономично проектирана ръкохватка за лост за управление. Тя може да се регулира за работа с дясна или лява ръка и е интуитивна за използване.

Водачите също ще се насладят на лесната поддръжка на платформата и опцията за цялостна интеграция на лодката с технологиите SmartCraft.

Спецификации на Двигателя

Конски Сили 30 EFI 25 EFI
Тип Двигател
Inline 3
Inline 3
Обем (куб.см.)
500
500
Максимални обороти
5800-6200
5800-6200
Вид запалване
Електрическо/ Ръчно
Електрическо / Ръчно
Вид управление
Дистанционно / Ръчка
Дистанционно / Ръчка
Дължина на ботуша (мм)
381 / 508
381 / 508
Предавателно число
2.17:1
2.17:1
Чисто Тегло
65.7 кг
65.7 кг
Повдигане
Хидравлично
Хидравлично
Translate »
Scroll to Top