За Mastervolt

Mastervolt е водещ производител на надеждни и иновативни решения за автономно захранване. Като експерти в управлението, преобразуването и съхранението на електрическа енергия, те предлагат широка гама от продукти с различни мощности, от 300 W до 40 kWatt.

Акумулаторите и зарядните устройства за акумулатори на Mastervolt са изключително висококачествени и намират широко приложение във взискателни пазари. Техните продукти се използват в морската, офшорната, мобилната и промишлената индустрия, където надеждното и ефективно електрозахранване е от съществено значение.

Екипът на компанията е съставен от специализирани инженери с голяма страст към иновациите и дългогодишен опит. Те се стремят да развиват най-добрите възможни решения в електрическите системи и технология на компонентите. Чрез постоянни изследвания и развойни дейности, те прокарват границите на възможното и се стремят да предоставят висококачествени продукти, които отговарят на изискванията на своите клиенти.

Mastervolt се отличава с висок стандарт на изработка и надеждност на своите продукти. Техните иновативни решения и технологии гарантират оптимална ефективност и удовлетворение на потребностите на клиентите. Благодарение на техния ангажимент към качеството и непрекъснатото стремеж за подобрение, Mastervolt продължава да бъде предпочитан избор за тези, които търсят надеждни и високопроизводителни решения за автономно захранване.

Булстар е техен главен представител в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Mastervolt
Mastervolt
Translate »
Scroll to Top