За Marinco

Marinco е световен производител на електрически компоненти, специализиран в проектирането и производството на продукти, предназначени за използване в морската среда. Техните продукти се отличават с висока издръжливост и надеждност, за да отговорят на изискванията на морската индустрия.

Една от ключовите области, в които се фокусира компанията, е захранването на брега. Те предлагат широк спектър от продукти, включително брегови захранващи кабели, адаптери и аксесоари за 12V системи. Тези продукти са проектирани да издържат на всякакви условия във водата и да осигуряват сигурно и надеждно захранване на лодката от сушата.

Marinco се стреми да отговори на високите стандарти за производителност и безопасност. Техните продукти са проектирани в съответствие с изискванията на списъците на CSA и MARINE UL, които гарантират допълнителен марж на безопасност и качество. Това гарантира, че продуктите на Marinco отговарят на високите стандарти. Можете да им се доверите във всяко морско приложение.

Като водещ световен производител на аксесоари за захранване на брега, Marinco предлага широка гама от продукти, които отговарят на практически всяко приложение. Независимо от мястото на вашето пристанище, те предлагат решения, които могат да отговорят на вашите нужди за електрическо захранване на лодката.

Булстар е техен главен представител в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Marinco
Marinco
Translate »
Scroll to Top