fbpx

За Lenco

Lenco Marine е утвърден лидер в морската индустрия и се специализира в производството на различни продукти, предназначени за подобряване на плаването и функционалността на лодките. Основана през 1986 г., компанията е известна със своите иновативни решения и високотехнологични продукти.

Един от ключовите продукти на компанията са лепенките, които позволяват на лодката да се движи гладко и контролирано. Те са проектирани да осигуряват бързо повдигане и спускане на лепенките, което подобрява стабилността и маневреността на лодката. Освен това, Lenco Marine предлага и електрически задвижващи механизми, повдигачи на люка и превключватели, които улесняват работата и управлението на различни системи на лодката.

Един от най-новите продукти на компанията е системата Auto Glide за нивелиране на лодката. Тази система използва автоматично регулиране на лепенките, което осигурява оптимално нивелиране на лодката в зависимост от условията на морето. Това подобрява стабилността и управлението на лодката, като същевременно намалява наклоните и вибрациите.

Lenco Marine е горд със своята репутация като един от водещите производители на морски продукти в САЩ. Клиентите имат доверие в продуктите им и се полагат големи усилия за постоянно развитие и иновации, за да отговорят на нуждите на морските ентусиасти и професионалисти.

Булстар е главен представител на Lenco в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Lenco
Translate »