За Jabsco

Jabsco е водещ световен производител на различни продукти за морския пазар за отдих и промишлеността. Компанията е известна със своите водни системи, помпи за охлаждане на двигателя, прожектори и системи за морски отпадъци. Освен това, компанията предлага и промишлени помпи за различни приложения като хигиенни приложения, пренос на течности в химическа обработка, лаборатории, обработка на бои, покритие и строителство.

Една от ключовите иновации на компанията е изобретяването на помпата с гъвкаво работно колело преди повече от 80 години. Тази технология все още се използва и компанията е лидер на пазара на FIP (Flexible Impeller Pump) помпите. Тези помпи са популярни заради своята надеждност, ефективност и способността им да пренасят различни видове течности с висока вискозитет, което ги прави подходящи за разнообразни приложения както в морския сектор, така и в промишлеността.

Jabsco е компания с богата история и опит в производството на помпи и други продукти за различни отрасли. Jabsco е основана през 1939 г. във Великобритания и започва като производител на помпи за морския пазар. През годините компанията разширява своето портфолио и предлага разнообразни продукти за промишлеността и дома. Доверете се на опита им.

Булстар е представител на Jabsco в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Translate »
Scroll to Top