fbpx

За Garelick

Garelick е фирма с 60 години опит в производството на седалки, маси и стълби, специализираща в морската индустрия за отдих. Те се гордеят със своята репутация на производител на висококачествени и иновативни продукти, предназначени за използване на морето.

Фирмата е известна със своите първокласни решения за пиедестали и морски хардуер. Те са предназначени за някои от най-популярните марки лодки в света. Те се фокусират върху производствени и дизайнерски процеси. Те имат за цел да създадат на изискани морски продукти, способни да издържат на най-тежките морски условия.

Garelick предлага висококачествени пиедестали и морски хардуерни решения, които могат да бъдат персонализирани и приспособени към различни видове лодки и индивидуалните нужди на клиентите. Тяхната цел е да предоставят продукти, които отговарят на изискванията на клиентите и им осигуряват комфорт и надеждност при морска навигация.

Със своя богат опит и специализация в морската индустрия, Garelick се стреми да остане водещ производител на качествени морски продукти и да продължи да иновира в сферата на пиедесталите и морския хардуер.

Булстар е главен представител на Garelick в България, а техният официален сайт можете да видите тук.

Garelick
Garelick
Translate »