За Dehler Yachts

Основани през 1963 година, ветроходните яхти Dehler Yachts предлагат възможност както за спортно ветрходство, така и за стилен дизайн на яхтата. Техните яхти са произведени в Германия и предлагат най- високото качество на изработка и прецизност. Трудно е да се мисли за по-интелигентно проектирана яхта.

Насладете се на оригиналния производителен крайцер: Dehler. Никоя друга ветроходна яхта така елегантно не преодолява разликата между високопроизводително спортно ветроходство и стилен, високо естетичен комфорт на живот. Корабостроителницата демонстрира непрекъснато новаторско майсторство още от основаването си през 1963 г. Многобройните награди и големи победи в регата – да не говорим за всеки аспект на дизайна на борда на Dehler – са доказателство за креативността на разработчиците. Нашите яхти са построени от страстни моряци за страстни моряци с най-високо качество на изработка и прецизност, които винаги са били отличителен белег на печата за качество „Произведено в Германия“.

Булстар е главен представител на Dehler Yachts в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Dehler

Избрани модели

Dehler 34  е ветроходна яхта дълга 10.70 метра. Разполага със спални, кухня и баня. Dehler 34 е перфектната луксозна яхта за вашето пътуване.

DEHLER 46  е ветроходна яхта дълга 14.76 метра. Разполага със спални, кухня и баня.

Translate »
Scroll to Top