fbpx

За Brunswick

Brunswick Commercial & Government Products (BCGP) е специализирано подразделение на Brunswick Boat Group, което предоставя плавателни съдове за военни, правоприлагащи органи и различни търговски платформи. Те имат богат опит в тази област, превърнали са се в водещ производител на такива съдове през последните 20 години.

BCGP се отличава със своето изключително качество, издръжливост и непотопяемост на предлаганите от тях плавателни съдове. Те използват висококачествени материали и инженерни решения, за да гарантират надеждността и сигурността на своите продукти. Всички съдове се проектират и строят с внимание към подробностите и отговарят на високите стандарти на индустрията.

Boston Whaler, част от Brunswick Boat Group, има дълга история в производството на правителствени и военни работни лодки. Още в началото на 1960-те години Boston Whaler доставя лодки за Виетнамската война. С времето търсенето на техните комерсиализирани лодки продължава да расте, което довежда до създаването на специализиран бизнес, фокусиран само върху производството на лодки за търговския и държавния сектор. През 2001 година бизнесът е регистриран като Brunswick Commercial & Government Products (BCGP).

Днес BCGP е известен в цял свят като един от водещите производители на търговски и държавни плавателни съдове. Техните лодки се отличават с високо качество, надеждност и функционалност, отговарящи на специфичните изисквания на военните и правоприлагащите органи, както и на търговските платформи.

Официалният им сайт можете да видите тук.

Translate »