За Brenderup

Brenderup е производител с дългогодишен опит, който от 1936 г. предлага продукти за всички видове транспорт. Те се отличават като водещ производител на ремаркета в Скандинавия и се гордеят с надеждността, функционалността и модерния дизайн на своите продукти. Безопасността е от съществено значение за компанията, като те се стремят да предоставят възможно най-добрата безопасност на своите клиенти.

Гамата от продукти на Brenderup включва разнообразни аксесоари, които правят техните ремаркета изключително гъвкави. Това позволява на клиентите да използват ремаркетата по различни начини и да ги приспособят към своите специфични нужди. Независимо дали става въпрос за превозване на товари, лични принадлежности или специализирани екипировки, компанията предлага решения, които отговарят на изискванията на клиентите.

С надеждността, функционалността и модерния си дизайн, както и с разнообразието от аксесоари, Brenderup продължава да бъде изборът на множество клиенти, които търсят качествени транспортни решения.

Булстар е главен представител на Brenderup в България, а официалният им сайт вижте тук.

Нашите Модели

Brenderup

Ремарке за лодка без спирачки

Brenderup

Ремарке за кану каяк

Brenderup

Ремарке за лодка със спирачки

Brenderup

Ремарке за джет

Translate »
Scroll to Top