За Boston whaler

Boston Whaler е висококачествен производител на спортни рибарски и развлекателни лодки, известен със своята надеждност, престижен дизайн и авангардни технологии. Те са лидер в индустрията и предлагат широка гама от луксозни лодки, които се отличават с изключително качество и издръжливост.

Риболовните им лодки са специално проектирани, за да предоставят удобство и функционалност по време на риболов. Те предлагат просторни оформления с достатъчно място за движение и маневриране по време на битки с рибата. Допълнителните функции включват държачи за въдици от неръждаема стомана, които са устойчиви на корозия и се справят с високото напрежение по време на риболовните моменти. Лодките също разполагат с живарници и големи рибни кутии, предназначени за съхранение на стръвта и улова.

Марката интегрира най-съвременните технологии в своите лодки, което осигурява предимства и удобство за рибарите. Технологичните иновации включват голям капацитет за гориво, позволяващ на рибарите да достигат отдалечени места, където рибата е по-активна. Те също така се фокусират върху ефективността и икономията на гориво, което позволява по-дълги пътувания и повече време за риболов.

Компанията предлага риболовни лодки, които съчетават функционалността, издръжливостта и качеството, необходими за успешен и приятен риболовен опит. Независимо дали сте професионален рибар или просто обичате да се наслаждавате на риболова, лодките на Boston Whaler ще ви предложат високо ниво на удоволствие и изпълнение.

Булстар е техен главен представител в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

ИЗБРАНИ МОДЕЛИ

BOSTON WHALER MONTAUK е рибарска лодка, дълга 6.50 метра и побира до 9 човека. Максималната мощност 200 конски сили.

BOSTON WHALER 270 DAUNTLESS е рибарска лодка, дълга 8.33 метра и побира до 12 човека. Максималната мощност 600 конски сили.

Translate »
Scroll to Top