fbpx

За Boston whaler

Boston Whaler е първокласен производител на спортни рибарски лодки и развлекателни лодки. С репутация на невероятна надеждност, престижен дизайн и авангардни технологии, линията им от луксозни лодки на наистина е водеща в индустрията.

Риболовната лодка е плавателен съд, използван за улов на риба в морето, езерото, язовира или реката. В рамките на тази широка дефиниция има много видове, но най-добрите риболовни лодки предлагат функции и оформления, специално проектирани да направят риболова приятен – заедно с качеството и издръжливостта, за да издържат на тежки преследвания и часове рибни битки.

Търсете атрибути като просторни оформления с много място за движение и борба с риба. Държачи за въдици от неръждаема стомана, които няма да ръждясват или да се счупят под напрежението на риба. Живарник и големи рибни кутии за защита на стръвта и трофейния ви улов. Най-съвременна технология, която ви дава предимство и капацитет за гориво, за да се впуснете навсякъде, където рибата кълве. Точно тези неща можете да намерите в лодките им.

Булстар е техен главен представител в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Boston Whaler

ИЗБРАНИ МОДЕЛИ

BOSTON WHALER MONTAUK е рибарска лодка, дълга 6.50 метра и побира до 9 човека. Максималната мощност 200 конски сили.

BOSTON WHALER 270 DAUNTLESS е рибарска лодка, дълга 8.33 метра и побира до 12 човека. Максималната мощност 600 конски сили.

Translate »