fbpx

За Blue Sea Systems

Blue Sea Systems е водещ производител на електрически продукти, специално проектирани за плавателни средства. С повече от 40 години опит в индустрията, компанията се гордее със своето качество, иновации и надеждност.

Blue Sea Systems предлага голямо разнообразие от електрически продукти, които са разработени, за да издържат на взискателните условия и приложения в морската среда. Техните продукти включват разпределителни панели, прекъсвачи, преобразуватели, измервателни устройства, акумулатори, зарядни устройства, системи за контрол и много други. Всеки продукт е проектиран с високо качество и прецизност, съобразно международните стандарти за безопасност и производителност.

Компанията се отличава със своите иновативни решения и усилията си да предостави пълна интеграция на електрическите системи. Техните продукти са проектирани да работят заедно и да образуват ефективна и надеждна електрическа система. Марката предлага и комплексни решения, като например цифрова комутационна технология и системи за автоматично управление и контрол на енергията.

Компанията се гордее със своята способност да отговори на нуждите на широка гама от клиенти, включително капитани, навигационни инженери, рибари. Продуктите им са популярни и широко използвани в индустрията на морските съдове, включително производителите на яхти и лодки.

Със своята комбинация от качество, иновации и надеждност, компанията продължава да бъде предпочитан избор за всички, които се нуждаят от електрически решения, които могат да издържат на изискванията на морската среда и да осигурят сигурност и ефективност на електрическите системи.

Булстар е главен представител на Blue Sea Systems в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Електрически компоненти
Translate »