fbpx

За BEP

BEP Marine е водещ производител на висококачествени електрически решения, специално проектирани за използване в суровата морска среда. Всеки продукт, който те произвеждат, отговаря на строги стандарти за производителност. Те са предназначени да издържа на екстремни условия както на морето, така и на сушата.

BEP е част от глобална група, която включва и други водещи марки в индустрията на морските електрически системи, като Marinco, Mastervolt, ProMariner, Blue Sea Systems и Ancor. Тази синергия между марките позволява на BEP да предлага широка гама от продукти за защита на електрическите вериги, батерии, разпределителни панели, монитори и цифрова комутационна технология.

Инженерите и продуктовите мениджъри в компанията продължават да разработват новаторски продукти за управление на електрическата система на съвременните плавателни съдове. Сред тях са серията CZone™, която предоставя централизирано управление на всички електрически функции на яхтата. Както и Pro Installer, който предлага комплексни решения за професионалната инсталация на електрически системи.

Продуктите на BEP Marine са широко приети в индустрията и се използват в производството на почти всяка марка моторна и ветроходна яхта. Много от световно известните производители на яхти, като Bayliner, Boston Whaler, Hanse и други, са избрали продуктите на BEP заради тяхната надеждност и високо качество.

Булстар е главен представител на BEP в България. Ние сме дистрибутор на над 20 други марки на семейството на Brunswick в България. Смятаме, че този бранд допълва широката гама от продукти, които предлагаме на специализираните морски сервизи, търговци и морски профисионалисти. Официалният им сайт вижте тук.

Електрически компоненти
Translate »