fbpx

За BEP

BEP проектира и произвежда гама от висококачествени електрически решения, предназначени за суровата морска среда. Всеки продукт, който произвеждат, отговаря на точни спецификации за производителност и е проектиран да издържа на екстремни условия както в морето, така и на сушата.

Фирмата е част от глобална група, която включва Marinco, Mastervolt, ProMariner, Blue Sea Systems и Ancor (всички сега част от Brunswick). Нейната продуктова линия се разшири, за да включва широка гама от защита на ел. вериги, батерии, разпределителни панели, монитори и цифрова комутационна технология. Инженерите и продуктовите мениджъри в BEP продължават да разработват продукти за управление на захранването, включително серията CZone™ и Pro Installer.

Продуктите на BEP Marine са широко употребявани в производството на почти всяка марка моторна и ветроходна яхта. Световно известни производители доверили се на марката са Bayliner, Boston Whaler, Hanse и много други малки и големи производители.

Булстар е главен представител на BEP в България. Ние сме дистрибутор на над 20 други марки на семейството на Brunswick в България. Смятаме, че този бранд допълва широката гама от продукти, които предлагаме на специализираните морски сервизи, търговци и морски профисионалисти. Официалният им сайт вижте тук.

Електрически компоненти
Translate »