За Bayliner

Bayliner е известна марка за моторни лодки и яхти. Тя е част от Brunswick Corporation – световен лидер в морския бизнес. Brunswick Corporation е известна с разнообразието от продукти, които предлага, включително извънбордови двигатели Mercury, дизелови и бензинови бордови двигатели и други.

Bayliner е популярна марка за малки и средни моторни лодки и яхти. Тя се отличава със своята класическа концепция за семейни лодки. Компанията е основана през 1957 г. от Орин Едсън и в момента разполага с мрежа от над 400 дилъра в над 60 страни по света.

Производствените им заводи се намират в различни места, включително Ноксвил, Тенеси и Дендридж, Тенеси в Съединените щати, Арлингтън, Вашингтон в Съединените щати, Рейноса, Тамаулипас в Мексико. Както и заводи в Португалия за европейския пазар и в Бразилия за южноамериканския пазар.

Bayliner предлага различни модели лодки. Те включват палубни лодки, лодки с централна конзола и боурайдери, с дължини, вариращи от 16 до 26 фута. Техните продукти се отличават с качество, функционалност и дизайн, които отговарят на нуждите и предпочитанията на морските ентусиасти и любители на водния спорт.

Булстар е главен представител на Bayliner в България още от създаването на фирмата ни през 2006 година. Компанията има традиции на българският пазар още от времето, когато няколко от моделите им се произвеждаха в завода в Царево – производство, което според ръководството на марката е постигало най-високите резултати за качество.  Моделите, които са се правили тук вече не съществуват, но ние се стараем да потвърждаваме стандартите за качество и обслужване при всеки нов собственик на тази невероятна марка моторни семейни и риболовни лодки. Официалният им сайт вижте тук.

Избрани модели

BAYLINER VR 5 Bowrider е плажна лодка, която е подходяща и за водни спортове, дълга 6,23 метра и побира до 8 човека. Освен комфорт получавате и невероятен дизайн.

BAYLINER CIERA 8 е плажна лодка, дълга 8.15 метра и побира до 8 човека.

Translate »
Scroll to Top