fbpx

За Bayliner

Bayliner е част от Brunswick Corporation -световен лидер в морският бизнес – от извънбордовите двигатели Mercury, дизелови и бензинови бордови агрегати и много други. Техният опит и разработки са широко представени във най-популярната им марка за малки и средни моторни лодки и яхти – Bayliner. Компанията преставлява класическата концепция за семейни моторни лодки. 

Те са най-големият производител в света на лодки за отдих . Създадена през 1957 г. от Орин Едсън, компанията в момента има над 400 дилъра в над 60 страни по света.

Заводите им се намират в Ноксвил, Тенеси, Дендридж, Тенеси и Арлингтън, Вашингтон, в Съединените щати и в Рейноса, Тамаулипас, Мексико. Също има завод в Португалия за европейския пазар и в Бразилия за южноамериканския пазар. Фирмата предлага палубни лодки, лодки с централна конзола и боурайдери, вариращи от 16 до 26 фута.

Булстар е главен представител на Bayliner в България още от създаването на фирмата ни през 2006 година. Компанията има традиции на българският пазар още от времето, когато няколко от моделите им се произвеждаха в завода в Царево – производство, което според ръководството на марката е постигало най-високите резултати за качество.  Моделите, които са се правили тук вече не съществуват, но ние се стараем да потвърждаваме стандартите за качество и обслужване при всеки нов собственик на тази невероятна марка моторни семейни и риболовни лодки. Официалният им сайт вижте тук.

 

Bayliner

Избрани модели

BAYLINER VR 5 Bowrider е плажна лодка, която е подходяща и за водни спортове, дълга 6,23 метра и побира до 8 човека. Освен комфорт получавате и невероятен дизайн.

BAYLINER CIERA 8 е плажна лодка, дълга 8.15 метра и побира до 8 човека.

Translate »