За B&G

B&G (Brookes and Gatehouse) е известна компания, специализирана в разработката и производството на инструменти, автопилоти и навигационни системи за състезателни и круизни ветроходни яхти. Тя е предпочитан доставчик на морска електроника за водещи световни състезателни ветроходни яхти.

Оборудването на B&G може да бъде открито на борда на много престижни международни състезания. Включително Купата на Америка, Vendee Globe и Volvo Ocean Race. Компанията е известна със своите високи стандарти на точност и надеждност, които отговарят на изискванията на ветроходци и състезатели в регати.

Компанията продължава да разработва иновативни продукти, които отговарят на нуждите на професионалните и рекреационни мореплаватели. Техните системи предлагат напреднала функционалност за наблюдение на вятъра, навигация, автопилотиране и други важни функции, които помагат на мореплавателите да постигнат висока производителност и успех на водата.

Булстар е главен представител на B&G в България повече от 10 години. Ние сме горди партньори на най-известното име на бранд в света, познат на всеки ветроходец. Работим неуморно, за да запазим репутацията на тази невероятна марка на нашият пазар. Официалният им сайт вижте тук.

Translate »
Scroll to Top