За Attwood

Attwood е утвърден лидер в морската индустрия в продължение на повече от 100 години. Техните продукти се отличават с високо качество и са тествани по най-високите стандарти. Основен приоритет е сигурността и надеждността на морското оборудване.

Широката гама продукти на Attwood включва общи морски аксесоари, хардуер за седалки и маси, водни системи, вентилация и много други. Те предлагат водни системи за поддръжка на правилното функциониране на корабите, вентилационни системи за осигуряване на свеж въздух и предотвратяване на кондензация, билдж помпи за отвеждане на вода от кораба, морско осветление, аксесоари и резервоари за горивната система, котви, въжета, части за колесари, стойки за въдици, седалки за риболов и много други.

Продуктите на марката са проектирани със специално внимание към детайлите и издържливостта, като са предназначени да осигурят висока производителност и надеждност в морските условия. Те се подлагат на строги тестове, за да се гарантира тяхната функционалност и издръжливост във всяка ситуация. Марката има дългогодишен опит и репутация на надежден доставчик на морско оборудване и продължава да бъде предпочитан избор за професионалисти и любители в морската индустрия.

Булстар е главен представител на Attwood в България, а техният официален сайт можете да видите тук.

Translate »
Scroll to Top