fbpx

За Navan

Лодките Navan от марката Quicksilver са наистина иновативни и предоставят уникални удобства, които правят морските приключения още по-приятни. Възможността да имате 12 волтов климатик и котлон без нужда от генератор е истински напредък в света на морските пътувания.

Когато сте на борда на тези уникални лодки, вие можете да се насладите на всяка минута от своето време на водата. С климатика можете да регулирате температурата на борда, за да се чувствате комфортно както през горещите летни дни, така и през по-студените месеци. А 12 волтовият котлон прави готвенето на борда бързо и удобно.

Но Navan не е само за комфорта. Тези лодки също са проектирани за водни спортове и круизи. Можете да използвате лодката за риболов, плуване или круиз. Нещо повече, нощувките на борда също са възможни, предоставяйки ви възможността да изживеете истински морски приключения.

С Navan на Quicksilver, вашето време на водата става най-ценният ви ресурс. Не пропускайте възможността да се наслаждавате на свободата на морето, обгърнати в комфорт и с всички удобства, които заслужавате.

NAVAN на Quicksilver е част от Brunswick Corporation, световен лидер в лодките за отдих, морските двигатели и морските части и аксесоари.

Brunswick има заводи в 24 страни и продуктите му се продават на над 170 пазара по целия свят. Чрез колекцията си от световноизвестни марки Brunswick се е посветил на определянето на бъдещето на морския пазар за развлечение.

Булстар е главен представител за България. Официалният им сайт вижте тук.

Избрани модели

NAVAN C30 съчетава стил с първокласни характеристики и иновативни технологии във всеки аспект. С капацитет от 12 души и проектиран за безопасност, комфорт, стил и мощност. Изберете между единични и двойни извънбордови конфигурации до 600 к.с.

NAVAN S30 е върхът на спортното каране на лодка, съчетан с нашите най-премиум характеристики. Тази централна конзола за 12 пътници ви осигурява безопасност, комфорт, иновативен дизайн и гъвкавост. Независимо дали се придържате към местни води или предпочитате от пристанище на пристанище, ще имате това, което искате за уверени, луксозни пътувания.

Translate »