fbpx

За Frankana Freiko

Frankana и нейната дъщерна компания Freiko са водещи европейски търговци на едро на аксесоари за къмпинг и отдих. Те предлагат широка гама от продукти, които се закупуват от производители и се доставят до специализирани търговски партньори в цял свят.

Историята на компанията Frankana започва през 80-те години на миналия век. Промяната в индустрията на караваните довежда до затварянето на основните заводи на Knaus в Оксенфурт и Марктбрайт. В резултат на това петима бивши служители на Knaus събират усилията си и основават компанията Frankana.

С времето Frankana и Freiko успяха да разширят своя бизнес и да установят себе си като водещи европейски търговци на едро на аксесоари за къмпинг и отдих. Те продължиха да разрастват своите операции и да предлагат по-широка гама от продукти.

Като фирми на едро, Frankana и Freiko имат солидни връзки с водещи производители на аксесоари за къмпинг. Те закупуват продуктите директно от производителите и ги предлагат на своите търговски партньори, които могат да бъдат специализирани магазини за къмпинг оборудване или онлайн търговци в цял свят.

Булстар е главен представител на марката в България, а официалният им сайт можете да видите тук.

Translate »