fbpx
Active Imaging HD

Вдигнете нивото на оборудването си с новият Lowrance Active Imaging HD – вече на честоти до 1,2MHz. Вижте най-ясните изображения на риба и структура от CHIRP, SideScan и DownScan Imaging™. Новост при HDS PRO – FishReveal™ вече и върху SideScan (изисква S3100). Функция която помага лесно да се идентифицират рибите отстрани на лодката.

Active Imaging HD

Вижте Разликата

Най-ясната технология досега, Active Imaging™ HD предоставя изгледи с най-висока резолюция на Lowrance CHIRP, SideScan и DownScan Imaging. Изпитайте ново ниво на яснота и подобрено разделяне на целите с изключително подробни изгледи на риба и структура

Изгледи на FishReveal

Прави риболова по-лесен, като комбинира на един екран доказаното идентифициране на целта на Lowrance CHIRP с изображенията с висока детайлност и структурата на дъното от DownScan Imaging. Първоначално наличен само върху DownScan Imaging, FishReveal вече е наличен и в SideScan*, което прави по-бързо и по-лесно разпознаването на целите – заедно с подобни на картина изображения на структура от двете страни на вашата лодка. *Изгледът FishReveal SideScan изисква допълнителен сонарен модул S3100.

Проектиран за яснота

Технологията Active Imaging HD не само предоставя три ключови сонарни технологии – Lowrance CHIRP, SideScan и DownScan Imaging – в един удобен пакет, но също така идва с нов дизайн на сондата, който повишава яснотата и чувствителността на сигнала.

Характеристики:

  • Висока резолюция с честота до 1,2MHz – приложимо за SideScan и DownScan Imaging
  • Lowrance CHIRP с превъзходна яснота и разделяне на целите
  • FishReveal вече при SideScan* и DownScan (изисква сонарен модул S3100 и подходящ трансдюсер за Fish Reveal SideScan на HDS PRO)
  • Поддържа среден и висок CHIRP (83/200kHz) и 455/1000 честоти
  • Нов дизайн на сондата за по- добра резолюция и чувствителност
  • Съвместим с Lowrance HDS PRO или HDS Carbon, HDS LIVE и Elite FS (изсква модул S3100)

Вижте още от Lowrance

S3100

S3100 поддържа Active Imaging HD, предоставяйки най-ясните, високочестотни изгледи.
НОВО

HDS PRO

Вижте повече и хванете повече с новия HDS Pro, който ви дава най-ясните и детайлни изгледи.
НОВО

Active Target 2

ActiveTarget® 2 ви дава високо качествени изгледи на живо на риба и структура.
НОВО
Translate »