, .

Фирма Булстар Лодки и Каравани е представител за територията на България на марките Knaus, Tabbert, Bayliner, Trophy и Larson.

.


 Лодки
нови употребявани
 Kемпери
нови употребявани
 Каравани
нови употребявани
 Под наем
кемпери/каравани лодки
 

Запиши се за промоцииЗимно складиранеВие сте собственик на лодка или каравана и търсите място на което да я оставите през зимата и там да се грижат за нея, както го правите вие? Тогава това е правилното място за вас.

Ние се грижим да сведем вашите усиля и подготовка за къмпирането до минимум. Затова разработихме услуга с която да отпаднат много от вашите ангажименти в началото и края на сезона.

В пакета за зимно складиране са включени:
- изтеглянето на вашата каравана или лодка от къмпинга или пристаниющето в края на летния сезон и връщането в началото на следващия сезон (за къмпинги и пристанища до 50 км).
- външно измиване след пристигането в паркинга за премахване на солта и пясъка, които ускоряват овехтяването на караваната.
- външно измиване преди изтеглянето обратно до къмпинга или пристанището за естетичен вид.
- денонощна охрана през целия зимен период.
- при желание на клиента нашите обучени техници могат да ремонтират вашата каравана или лодка(срещу допълнително заплащане).
- имате възможност да обявите вашата каравана или лодка за продажба.И всичко това ще ви струва само 350 лв. без ДДС за целия зимен период.

     издател |
<