, .

Фирма Булстар Лодки и Каравани е представител за територията на България на марките Knaus, Tabbert, Bayliner, Trophy и Maxum.

.


 Лодки
нови употребявани
 Kемпери
нови употребявани
 Каравани
нови употребявани
 Под наем
кемпери/каравани лодки
 

Запиши се за промоцииЛодки Maxum
Лодки и Яхти Maxum: Чрез иновативно и нестандартно мислене Maxum създадохa лодки, отличаващи се с неповторими стил и разнообразие. Още със стъпването си на борда, Вие ще усетите това, което прави Maxum различни.
Гъвкави възможности за седалките
Нищо не трябва да застава между Вас и удоволствието, така че всички седалките на Maxum са конструирани с мисъл за активните яхтсмени. Спортните лодки се предлагат с големи възможности за конфигуриране на разположението и характеристиките на седалките. Преходен транец и големи плувни платформи Лодките Maxum са така проектирани, че да се оползотвори и последния инч от пространството. Нашите Спортни лодки от серията 3-Series предлагат преходен транец, плувни платформи, разположени близо до водата и багажни отделения в транеца с вградени седалки, които придават допълнителна функционалност на транеца. Спортните яхти се предлагат с най-големите плувни платформи в своята категория. Всички платформи се продават с покритие от Flexiteek, което придава красив външен вид и усещане и предлага дълъг живот при малка поддръжка.

Голямо багажно пространство
Готови за много хора и техния багаж, кокпитите се отличават с голямо багажно пространство за подреждане и съхранение на вещи. Дълбоките ски-шкафове и пространствата за съхранение под седалките и планшира допринасят за подредеността на кокпита. Лодките Maxum също се отличават с изнесеност напред от средната линия, което предоставя повече пространство за седалки в носовата част и позволява носещите конзоли на кокпита да се изнесат напред, за да се постигне по-голямо пространство на кокпита.

Иновативен дизайн
на навигационния пулт не може да направите нищо, ако нямате контрол, затова навигационните пултове на Maxum са проектирани за постигане на прецизност. Разположението на ергономичните щурвали предлага 360 градуса видимост. Арматурното табло има матова конзола, а щамбайнът е разположен удобно. Спортните крузери и и спортните яхти предлагат последно поколение обратна връзка чрез приборите SmartCraft®, която свързва дигитално силовата уредба на лодката със сензорите и органите за управление, за да се постигне прецизна и мигновена информация.

Върховен стил
Всички кокпити на Maxum се отличават с превъзходно, съобразено с клиента винилово покритие с изключителния защитен слой на Maxum, ActiveGuard™, който защитава срещу петна и плесен и същевременно предлага увеличена износоустойчивост. Кабините на спортните крузери и спортните яхти се отличават с палитрата от дизайнерски текстил от интериорната колекция на Sunbrella®. Предлагани в две гами, Nautical и Java Cafe, кабините и салоните на Maxum предоставят добре балансиран външен вид – едновременно траен, изискан и привлекателен.

     издател |
<